سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش، همنشین نیکویی برای ایمان است . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :6
بازدید دیروز :0
کل بازدید :2313
تعداد کل یاداشته ها : 20
103/2/30
5:42 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
شرکت آریان گوهر رخشان[0]
شرکت آریان گوهر رخشان از ابتدای دهه 90 با سه هدف کلی پا به دنیای گوهرها گذاشته است. از آنجا که صنعت طلا و جواهر علی‌ رغم گستردگی، سالیانی است که در زمینه سنگ های قیمتی فقط به عنوان مصرفه کننده ظاهر شده است؛ ما را بر آن داشت تا بتوانیم در این راستا گام برداریم. گام اول تولید علم در این زمینه بوده است. آریان گوهر رخشان، با آموزش دوره های مختلف گوهرتراشی و گوهرشناسی و بومی سازی این رشته در ایران از یک سو و از طرف دیگر با ترجمه کتب علمی، بازنویسی مقالات خارجی و راه اندازی حرفه ای ترین سایت در فضای اینترنتی گام موثری برداشته است. گام دوم حمایت از صنعت نوپای گوهرها در ایران بوده است. شرکت آرگو تصمیم دارد با عنایت خدای متعال و تلاش مضاعف، این صنعت نوظهور را به نقطه ای برساند تا نه تنها نیاز داخلی کشور عزیزمان ایران را برآورده کرده، بلکه انگیزه ای در صادرات محصولات تولید شده توسط هنرمندان ایرانی را ایجاد نماید. در این راستا علاوه بر واردات انواع دستگاه های جواهرتراشی و جواهرشناسی به جهت بومی سازی این صنعت و جلوگیری از خروج ارز، اقدام به ساخت انواع لوازم و تجهیزات فست، فانتزی، برش، پولیش، انبوه تراشی و نیز گوهرشناسی کرده است. همچنین با بهره گیری از دانش ایرانی، اقدام به ساخت دستاوردهای جدیدی در این علم نموده است. گام سوم ایجاد اشتغال می باشد که در واقع نوک پیکان و انگیزه اصلی برای ورود به این صنعت است. شرکت آریان گوهر رخشان با ایجاد بستر مناسبی در این راستا، از تمام توان و پتانسیل خود استفاده کرده است. لذا علاوه بر به کار گیری فارغ التحصیلان کارآزموده و خبره خود در این زمینه، با ایجاد کارگاههای گوهرتراشی، گوهر شناسی و ساخت و طراحی جواهرات در شهرهای مختلف ایران گام موثری در این زمنیه برداشته است. همچنین بر این باوریم که به جهت ناشناخته بودن انواع معادن سنگ های قیمتی در ایران می توان با جدیت بحث اکتشاف، استخراج و فرآوری سنگ های قیمتی را در این مرز بوم پی گیری نمود و از این جهت به بالندگی رسید.

خبر مایه
عناوین یادداشتهای وبلاگ
مرواریـــد ها عناوین یادداشتها[1]

 

 

تاریخچه تولید مروارید ژاپنی

مروارید ژاپنی

قبل از آغاز قرن 20، صید مروارید یا غواصی معمول ترین شیوه برداشت مروارید بود. غواصان مروارید ژاپنی باید توسط دست صدف خوراکی را از کف اقیانوس بیرون می کشیده و تک تک آنها را به منظور یاقتن مروارید بررسی می کردند. حدود سال 1914، کشت کنندگان مروارید ژاپنی شروع به کشت مروارید های آب شور و آب شیرین کرده و سرانجام دانش خود را در سراسر دریای جنوب پخش کردند. از آن زمان، ژاپنی ها بر صنعت کشت مروارید چیره گشتند. آنان پیشگام در بسیاری از پیشرفت های تکنولوژیکی  در رده بندی دانه ها، برداشت و پرورش صدف شدند. کشت صدف در ژاپن به طور برجسته به وسیله  همکاری های کوچک مقیاس، با تعداد کمی بهره برداری بزرگ مقیاس انجام شد.

 

مرواریدهای آب شیرین از دریاچه بیواکو(Biwa-ko)

مروارید در دریاچه بیواکومرواریدهای آب شیرین با استفاده از صدف های دو کوپه ای از دریاچه بیوا (Lake Biwa) کشت می شوند. دریاچه بیوا(aka Lake Biwako )، بزرگترین و کهن ترین دریاچه در ژاپن، در شمال شهر کیوتو(Kyoto) در منطقه تجاری شیگا(Shiga) واقع شده است. استفاده گسترده صدف های دو کوپه ای بیواکو هایریوپسیس شلگلی(Hyriopsis schlegeli) در استفاده عمومی از نام مروارید بیوا ( Biwa pearls) بازتاب داده می شود و این نام امروزه با مرواریدهای آب شیرین مترادف شده اند.
دریاچه بیواکو توسط حدود 500 رودخانه که از اطراف کوه های هیرا(Hira) ، ایبوکی (Ibuki )و سوزوکا(Suzuka) سرچشمه می گیرد، تغذیه می شود. طی دوره تولید حداکثر مرواریدهای بیوا در دهه 1970، کشت کنندگان این مرواریدها ، هر ساله 6 تُن مروارید پرورشی آب شیرین تولید کردند. از آن زمان، آلودگی، شکوفایی زیانبار جلبک قرمز آب شیرین (جزر و مد قرمز)، و برداشت زیاد، منجر به انقراض واقعی مروارید صدف دو کوپه ای هایریوپسیس شگلی بیوا شده است. امروزه کشت کنندگان مروارید ژاپنی، مروارید صدف دو کوپه ای را کشت کرده اند که جانور دو رگه ای بین آخرین مروارید صدف دو کوپه ای باقی مانده بیوا و انواع بسیار وابسته از چین است.